Poljsko-hrvatske jezične poveznice. Uloga bijele boje u poljskoj i hrvatskoj kulturi. - Pintarić, Neda (2007)
U radu se navode posebnosti bijele boje u pragmemima toponimskoga karaktera.
Projekt MZOS
HRV