Kazalište Járe Cimrmana - Ivanković, Katica, bohemistica (Array, 2004)
Tekst se bavi jedne od najuspješnijih i svakako najdugotrajnijom tzv. malom kazališnom scenom nastalom u 60-im godinama u Pragu, do danas iznimno popularnom. U njoj se njeguje « ; ; amaterski» ; ; skroman kazališni izričaj a izvorni dramaturški korpus njeguje tzv. kazalište jedne teme.