Intimni dnevnici Karela Hyneka Máche ili O redizajnu jednog romantičarskog imidža - Ivanković, Katica, bohemistica (Array, 2008)
Članak se bavi aktualnom recepcijom najvećeg češkog romantičara Karela Hyneka Máche u Češkoj, osobito recepcijskim učinkom prvog izdavanja njegovih necenzuriranih dnevnika više od sto pedeset godina nakon njegove smrti. Na materijalu, koji svjedoči o povijesti recepcije K. H. Máche, u članku se nastoji pokazati kako se mijenja slika romantičara od kraja 19. stoljeća do danas.