Projekt "Naselja i komunikacije u kontekstu veza jadranskog priobalja i unutrašnjosti " - Olujić, Boris (Array, 2008)
Ovaj je tekst izvješće Ministarstvu znanosti, obrazovanja i športa RH o radu na projektu "Naselja i komunikacije u kontekstu veza jadranskog priobalja i unutrašnjosti u prapovijesti i antici" u razdoblju od 2002. do 2006. godine. U njemu se pruža uvid u aktivnosti ekipe projekta u spomenutom razdoblju. Navedena su sva arheološka i povijesna istraživanja koja su se provodila na području Like, Velebita, jadranskog zaleđa i obale.