Univerzalnost slobode i njena etička dimenzija - Burger, Hotimir (2007)
U radu se pokazuje Nida-Ruemelinovo razumjevanje slobode i upozorava na njenu univerzalnu dimenziju, koja uključuje i slobodu kao stvaralaštvo.
Projekt MZOS
HRV