Frano Branko Angeli Radovani - Dulibić, Frano (Array, 2007)
Karikaturama koje su, osim u Hrvatskoj, nastajale ponajviše u Austriji, Italiji i Engleskoj, Frano Branko Angeli Radovani pripada povijesti europske karikature i to ne samo zbog objavljivanja u europskom tisku nego i po europskim temama, a posebice po poznavanju specifičnih svojstava medija karikature koje je izražavao izuzetnom crtačkom vještinom.