O aktualnosti filozofije prakse - Burger, Hotimir (2008)
U radu se pokazuje kako je pojam prakse aktualan u suvremnoj filozofiji, osobito onoj koja se bavi antropologijskim i etičkim problemima.
Projekt MZOS
HRV