Univerzalnost slobode i njena etička dimenzija - Burger, Hotimir (2007)
U radu se pokazuje Nida-Ruemelinovo razumjevanje slobode a njegov nedostatak vidi se u tome što ne govori o slobodi kao osnovi stvaralaštva.
Projekt MZOS
HRV