Glačana kamena oruđa - Težak-Gregl, Tihomila (Array, 2007)
U poglavlju se obrađuju nalazi kamenog oruđa obrađenog tehnikom glačanja u stambenim, radnim i kultnim prostorima neolitičkog naselja Galovo u Slavonskom Brodu. Nalazi su obrađeni tipološki, a provedene su i djelomične sirovinske analize. Uspoređeni su sa srodnim nalazima u širem kontekstu starčevačke kulture. Također se pokušalo odrediti funkciju određenih tipova oruđa.