(Re)konstrukcija suvremene hrvatske/jugoslavenske povijesti u pregledima/sintezama nakon 1991. godine - Agičić, Damir (Array, 2007)
Autor ukazuje kako je suvremena hrvatska i jugoslavenska povijest prikazana u nekoliko najnovijih preglednih knjiga i sinteza hrvatske povijesti nakon 1991. godine.