Uloga romskih pomagača u nastavi - Novak Milić, Jasna (Array, 2007)
U radu se govori o ulozi, trenutačnome i poželjnome statusu romskih pomagača te o njihovoj važnosti u nastavi hrvatskoga jezika i ostalih predmeta u osnovnoj školi.