Hrvatski i romski u prvim godinama školovanja - Novak Milić, Jasna (2007)
U radu se govori o poteškoćama s kojima se romska djeca susreću pri polasku u školu te što utječe na njihovo učenje/usvajanje hrvatskoga jezika.
HRV