Utjecaj bajaškoga na usvajanje hrvatskoga - Novak-Milić, Jasna; Olujić, Ivana; Radosavljević, Petar (2007)
U radu se upućuje na poteškoće u usvajanju (i učenju) hrvatskoga, koje se u govornika bajaškoga mogu pojaviti zahvaljujući različitoj strukturi tih dvaju jezika.
HRV