Praktični dio - Novak Milić, Jasna (Array, 2007)
U Praktičnome dijelu knjige Drugi jezik hrvatski donosi se niz nastavnih aktivnosti za poučavanje hrvatskoga kao drugoga i stranoga jezika, ponajprije za poučvanje rječnika i gramatike.