Gramatika u nastavi hrvatskoga kao nematerinskoga jezika - Novak Milić, Jasna (Array, 2007)
U radu se raspravlja o usvajanju morfologije hrvatskoga kao J2. Iscrpnije se iznose rezultati istraživanja usvajanja imenskih riječi i glagolskih oblika te se navode osnovna načela poučavanja gramatike u hrvatskome kao J2.