Creencias y rituales. - Grbić, Jadranka (2007)
Ovo je studija koja govori o narodnim vjerovanjima i pripadajućoj joj obredno-običajnoj praksi u hrvatskoj etnografiji i etnologiji. Pristupa im se kao segmentu tradicijske kulture, kao predodžbama o svijetu i životu, kao dijelu kulturnoga identiteta.
Projekt MZOS
Projekt MZOS
SPA