Image Vukovara u hrvatskoj javnosti - 15 godina nakon stradanja - Skoko, Božo (Array, 2007)
Autori istražuju - koliko se promijenio image Vukovara od 1991. godine, kad je bio simbol hrvatskoga stradanja pred velikosrpskom agresijom. Tijekom posljednjih 15 godina, Hrvatska je postala slobodna zemlja, započela je obnova Vukovara, povratak izbjeglica, suživot Hrvata i Srba te suđenja za ratne zločine a u međuvremenu je hrvatska javnost bila fokusirana na mnogobrojne druge teme. Autori, stoga, pokušavaju odgovoriti - koliko su ta zbivanja i vremenski odmak utjecali na promjenu percepcije « ; ; grada heroja» ; ; u hrvatskoj javnosti te koliko je image današnjeg Vukovara određen njegovom sudbinom iz 1991. godine.