Hrvatski poredbeni frazemi sa značenjem "spavati" i "zaspati" - Fink, željka (2007)
U radu se analiziraju hrvatski poredbeni frazemi sa značenjem "spavati" i "zaspati»" . Pokazuju se razlike u njihovu značenju i upotrebi. Daju se ekvivalenti na nekoliko slavenskih jezika.
Projekt MZOS
Projekt MZOS
HRV