Uloga znanosti i visokog obrazovanja u pridruživanju Europskoj uniji - Flego, Gvozden (2004)
Znanost je strategijski značajna za pojedince, društva, čovječanstvo. Stoga valja pomno pratiti njezin razvoj i u njega maksimalno zajednički ulagati. Količina državnog ulaganja indeks je zainteresiranosti političke zajednice za znanstveni i svekoliki razvitak.
Projekt MZOS
HRV