Antroponimija novinskih naslova - Frančić, Anđela (Array, 2006)
Analiza novinskih naslova pokazuje zastupljenost svih osnovnih antroponimijskih kategorija te različite načine njihove međusobne kombinacije. Na razlike u učestalosti pojedine antroponimijske kategorije, odnosno antroponimijske kombinacije utječe, uz ostalo, i novinska rubrika. Upozorava se na najčešća odstupanja od standardnojezičnih norma u uporabi antroponima, ponajprije pravopisne i morfološke.