Tomáš Garrigue Masaryk és a prágai horvát diákok a 19-20. század forduloján - Agičić, Damir (Array, 2006)
U radu se govori o odnosu hrvatskih studenata na Sveučilištu u Pragu i njihova profesora Tomaša G. Masaryka.