Ozalj-Stari grad, neolitička naseobina - Težak-Gregl, Tihomila (Array, 2005)
Tijekom zaštitnih arheoloških istraživanja u srednjovjekovnoj jezgri Starog grada u Ozlju, otkriveno je i prapovijesnih nalaza, a među njima jedna neolitička zemunica s nalazima keramike, kostiju i kamenih alatki.