Sintaktičko-sematičke osebujnosti Šimićevih tijela - Pranjković, Ivo (Array, 2005)
U prilogu se opisuju sintaktičke okoline u kojima se u Šimićevu pjesništvu pojavljuje leksem tijelo, kao najčešća riječ koju on upotrebljava, odnosno opisuju se one konstrukcije koima se daju odgovori ili na pitanje kakva su tijela ili na pitanje što rade tijela, odnosno što biva s njima.