Film, krytyka, kontekst: "Sami" - Brlek, Tomislav (2005)
Rad analizira pretpostavke dominantnih mehanizama recepcije te njima povratno uvjetovane interpretativne postupke u suvremenoj filmskoj kritici na primjeru filma Sami.
Rad je preveden s hrvatskog.
Projekt MZOS
Poljski