Film, krytyka, kontekst: "Sami" - Brlek, Tomislav (Array, 2005)
Rad analizira pretpostavke dominantnih mehanizama recepcije te njima povratno uvjetovane interpretativne postupke u suvremenoj filmskoj kritici na primjeru filma Sami.