Korak po korak: "Mladenačka" gestikulacija u hrvatskoj prozi šezdesetih - Vojvodić, Jasmina (Array, 2006)
U članku je riječ o "šetačkoj" prozi u hrvatskoj književnosti šezdesetih godina. Obrađuju se tekstovi Slamniga, Šoljana, Majdaka i Majetića.