Tony Bennett - popularna kultura, kulturalni studiji i kulturna politika - Duda, Dean (2005)
Rad je pregled analitičkih interesa Tonyja Bennetta, njegova pristupa problemima kulture i kulturalnih studija.
Projekt MZOS
HRV