"Užas je moja furka". Socijalistički urbani imaginarij Branimira Štulića - Duda, Dean (2006)
Rad obuhvaća analizu popularnoglazbenog diskurza Branimira Štulića i u njemu aktivne socijalističke narateme, u namjeri da propita odnos popularne kulture i tzv. dekadentnog socijalizma.
Projekt MZOS
HRV