Hrvatska standardizacija DAT-a za selekciju - Baterija općih sposobnosti - Matešić, Krunoslav (Array, 2006)
Baterija općih sposobnosti iz 5. izdanja DAT-a primijenjena je u postupku standardizacije na ukupno 822 učenice i učenika završnih razreda srednjih škola u RH. U skladu s izvornim oblikom Baterije općih sposobnosti ovo su izdvojeni podaci iz ukupnog postupka normiranja DAT-a za profesionalno usmjeravanje i selekciju.