Hrvatska standardizacija DAT-a za selekciju - Baterija tehničkih sposobnosti - Matešić, Krunoslav (Array, 2006)
Baterija tehničkih sposobnosti iz 5. izdanja DAT-a primijenjena je u postupku standardizacije na ukupno 822 učenice i učenika završnih razreda srednjih škola u RH. U skladu s izvornim oblikom Baterije tehničkih sposobnosti ovo su izdvojeni podaci iz ukupnog postupka normiranja DAT-a za profesionalno usmjeravanje i selekciju.