Hrvatska primjena Inventara profesionalnih interesa za profesionalno usmjeravanje - Matešić, Krunoslav; Jutriša, Dunja; Pinjušić, Katarina (2005)
Upitnik profesionalnih interesa evaluiran je na uzorku od ukupno 615 srednjoškolaca u Republici Hrvatskoj.
HRV