Hrvatska primjena Inventara profesionalnih interesa za profesionalno usmjeravanje - Matešić, Krunoslav (Array, 2005)
Upitnik profesionalnih interesa evaluiran je na uzorku od ukupno 615 srednjoškolaca u Republici Hrvatskoj.