Hrvatska primjena Inventara profesionalnih interesa za učenike osnovnih škola - Matešić, Krunoslav; Jutriša, Dunja; Pinjušić, Katarina (2005)
Inventar profesionalnih interesa za učenike osnovnih škola primijenjen je na uzorku od 194 učenica i učenika završnih razreda osnovnih škola u RH.
HRV