Hrvatska primjena Inventara profesionalnih interesa za učenike osnovnih škola - Matešić, Krunoslav (Array, 2005)
Inventar profesionalnih interesa za učenike osnovnih škola primijenjen je na uzorku od 194 učenica i učenika završnih razreda osnovnih škola u RH.