Hrvatska standardizacija DAT-a za učenike osnovnih škola - Matešić, Krunoslav; Jutriša, Dunja; Pinjušić, Katarina (2005)
DAT baterija za učenika osnovnih škola, 5. izdanje, standardizirana je na uzorku 282 učenika osnovnih škola u RH.
HRV