Hrvatska standardizacija DAT-a za učenike osnovnih škola - Matešić, Krunoslav (Array, 2005)
DAT baterija za učenika osnovnih škola, 5. izdanje, standardizirana je na uzorku 282 učenika osnovnih škola u RH.