Obitelj u transformaciji - Nikodem, Krunoslav; Aračić, Pero (2005)
Obitelj i dalje zauzima važno mjesto u životu većine Europljana. Napuštanje tradicionalnog modela "muškarac hranitelj, žena-domaćica" otvara nove mogućnosti u stvaranju slobodnijeg, ali i zahtjevnijeg modela obitelji.
Projekt MZOS
HRV