Obitelj u transformaciji - Nikodem, Krunoslav (Array, 2005)
Obitelj i dalje zauzima važno mjesto u životu većine Europljana. Napuštanje tradicionalnog modela "muškarac hranitelj, žena-domaćica" otvara nove mogućnosti u stvaranju slobodnijeg, ali i zahtjevnijeg modela obitelji.