Srpske književne teme mladog Vatroslava Jagića - Marinković, Dušan (2005)
U kontekstu problematiziranja Zagreba kao središta proučavanja srpske književnosti u radu se daje naročit naglasak na početke toga proučavanja u radovima mladoga Vatroslava Jagića.
Nedostaju podaci na engleskom jeziku. (admin.)
Projekt MZOS
HRV