Lobor Majka Božja Gorska- Prapovijest - Filipec, Krešimir; Wiewegh, Zoran; Kovačević, Saša Dukat, Zdenka (2002)
U poglavlju kataloga se bavimo prapovijesnom keramikom pronađenom tijekom arheoloških istraživanja oko crkve Majke Božje u Loboru. Obrađuje se i prikazuje keramika ranog i kasnog brončanog doba, te mlađeg odsjeka starijega željeznog doba.
Projekt MZOS
Projekt MZOS
HRV