Dva priloga spomeničkoj baštini Male braće u Dubrovniku - Fisković, Igor (Array, 2002)
U radu se obrađuje pregrada u lađi crkve Sv. Frane i na otkriće Petra Martinova iz Milana kao autora skulptirane propovjedaonice u refektoriju samostana.