Poetika nulevoj tocki. Ot avangarda do postmodernizma - Oraić Tolić, Dubravka (Array, 2004)
U clanku se postavlja pitanje o suodnosu najradikalnijeg oblika avangardne poetike nulte tocke, zauma, prema postmoderni. Obrazlaze se teza da avangardna poteika nulte tocke vjeruje u arhesem i original, dok je u postmoderni takva vjera poljuljana ili je nema.