"Zapamtite Vukovar" : Sjećanje, mjesto i nacionalna tradicija u Hrvatskoj - Kardov, Kruno (2006)
Rad se bavi analizom promjena u konstrukciji identiteta građana Vukovara te analizom stvaranja nove hrvatske nacionalne tradicije u kojoj bitka za Vukovara, kako se nastoji pokazati, ima centralnu poziciju.
Projekt MZOS
HRV