Ruski emigranti, likovni umjetnici i njihov doprinos umjetnosti karikature u našim krajevima - Medarić, Magdalena (Array, 2005)
U tekstu je prvenstveno riječ o diferenciranju pojmova "karikatura" i "šarž" u ruskoj kulturi te o djelatnosti ruskih grafičara u Hrvatskoj.