Tristota obljetnica rođenja fra Andrije Kačića Miošića - Botica, Stipe (Array, 2005)
U radu se predstavlja život i književno djelo fra Andrije Kačića Miošića s posebnim naglskom na nove dosege u analizi i interpretaciji njegova djela.