Djelotvornost gramatičkoga poučavanja - Novak Milić, Jasna (2005)
Na temelju istraživanja provedenoga s polaznicima različitih vrsta tečajeva hrvatskoga jezika, koji su glagolskome sustavu poučavani na različite načine, pokazuje se djelotvornost poučavanje gramatike u usvajanju hrvatskoga kao nematerinskoga jezika.
Projekt MZOS
HRV