Poučavanje hrvatskim glagolima i pravila - Jelaska, Zrinka (Array, 2005)
U radu se raspravlja o poučavanju hravaskome glagolskom sustavu prikladnom za različite tipove učenika hrvatskoga kao drugoga i stranoga jezika.