Poučavanje hrvatskim padežima - Jelaska, Zrinka; Cvikić, Lidija (2005)
U radu se raspravlja o poučavanju hrvatskim padežima prikladnome različitim tipovima učenika hrvatskoga kao drugoga jezika (materinski jezik učenika, znanje ostalih jezika, stupanj znanja hrvatskoga).
Projekt MZOS
HRV