Utjecaj srodnih jezika: hrvatski i srpski - Jelaska, Zrinka; Hržica, Gordana (2005)
U radu se raspravlja usvajanju srodnih jezika (hrvatskoga i srpskoga) u međujezičnim obilježjima govornika koji ih usvajaju.
Projekt MZOS
Projekt MZOS
HRV