Glagolski sustavi u priručnicima za strance - Novak Milić, Jasna (2005)
U radu se raspravlja o poučavanju glagolskome sustavu hrvatskoga jezika s obzirom na to kako je on predstavljen u suvremenim udžbenicima za učenje hrvatskoga kao drugoga i stranoga jezika.
Projekt MZOS
HRV